Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwsbrief 2 januari 2021

Beste mensen,

 

Gelukkig nieuwjaar! Moge 2021 ons allen veel moois en goeds brengen. 

 

Morgen zetten we een volgende stap in de verspreiding van het licht van Betlehem.

 

Het Licht van Betlehem gaat verder

Livestream via Youtube Bisdom Antwerpen op 3 januari 2020 

Tijdens zijn wijdingsviering op zondag, 3 januari a.s. (10 uur - livestream Youtube Bisdom Antwerpen) geeft onze bisschop het Licht een plaats binnen de bedding van het boek Handelingen van de Apostelen en deelt het uit aan de vicariaten Antwerpen en Kempen.
Om 18u (Sterke Tijden - zelfde kanaal) volgt een toelichting door Mgr. Bonny en beelden van de overdracht bij het Scoutshuis naar de Kathedraal. 

In de komende weken ontvangen wij als pastorale eenheid het licht van Betlehem en op zondag 31 januari 2021 (De Vijfde Zondag) zullen we het licht in onze zondagskerk zegenen en een mooie plaats geven. In de veertigdagentijd zal het licht zich verder verspreiden in onze pastorale eenheid naar de verschillende geloofskernen. To be continued :-) 

Check deze video! Graag versterken we met deze video nog de kerstwens van de bisschoppen: dat God ons in zijn menslievendheid nabij is, dat Jezus ons menselijk bestaan komt delen, dat de Geest ons optilt uit angst en onzekerheid, dat wij kunnen groeien in solidariteit met de armen.

Hartelijke groeten,

namens het pastorale eenheidsteam

Fabio, George, Inge, Paul, Peter en Anaïs  

Labels