Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwsbrief 11 april 2021

Pasen en het licht dat zich verspreidt

Tussen Kerstmis en Pinksteren verspreidt het Licht zich over het bisdom Antwerpen. Op Paasmaandag ondernamen Fabio, George en Anaïs namens het P.E.Team een fietstocht langs verschillende kerken en gemeenschappen. De tocht met het vredeslicht had iets van een pelgrimstocht met deze passage als drijfveer: Verkondig op je tocht: "Het Koninkrijk der hemelen is nabij". Wanneer je dat huis binnentreedt, brengt het je vredegroet. (Mt. 10,7.12)

Laten we tussen Pasen en Pinksteren het Licht van Betlehem verder verspreiden naar individuele gelovigen en gezinnen. Wens je foto's van de fietstocht voor in het parochieblad, mail info@heiligechristoffel.be.
We vertrokken vanuit H.Hart en St.-Rumoldus (waar de fotograaf nog niet aangesloten was bij de fietstocht) naar St.-Paulus. Daarna richting het Noorden met een stop in O.L.V. van Altijddurende Bijstand, in Blijde Boodschap en in H. Familie. Daarna richting het Zuiden met een tussenstop in St.-Fredegandus. Het schijn overgestoken met de hulp van St.-Christoffel ;-) gingen we langs bij Xaverius, H. Drievuldigheid. Daarna richting Deurne-Zuid met een stop in St.-Jozef en in Lodewijk van Monfort. Onze tocht eindigde in het salon van Fons met de kaarsen voor St.-Rochus en en H. Pius X. We hebben gefietst in weer en wind (lees: zonneschijn, sneeuw, hagel, ...) maar het licht en de vreugde waren voelbaar.
 
Labels