Skip to main content

 • Onze zondagskerk
  De Heilig Hartkerk, Schotense steenweg 167, 2100 Deurne
  Iedereen welkom
 • Plussers Deurne
  Zin geven aan het leven met vrienden
  voor het leven
 • De morgen komt!
  www.ignatiaansbidden.org
  Op 26 februari
  begint
  de vastentijd.

Parochie Heilige Pius X Deurne.

H. Pius X opgericht als hulpparochie op 25 december 1959. Omer Beck werd de eerste pastoor en er was een enorme inzet van héél veel mensen van de parochie. Er was de school Sint-Anna met Zusters van Vorselaar. De Zusters hebben altijd héél hard meegewerkt bij alles wat er in de parochie gebeurde. In brouwerij De Preter werd er een zaal ingericht, die als kerk dienst deed. Dit bleef zo verschillende jaren. Nadien werd er een kerk gebouwd met héél veel medewerking van vrijwilligers.
Er is een Eucharistieviering op zaterdagavond om 17.00 u. (ongeveer 15 kerkgangers) en op zondag hebben we een Hoogmis met een koor. Verder zijn er fijne samenwerkingsverbanden tussen Femma H. Pius X en Femma St.-Rochus. En ook voor de eerst ecommubie werken de parochie H. Pius X en St.-Rochus samen. Voor het Vormsel is er een grotere samenwerking tussen St.-Jozef, H. Lodewijk Van Montfort; St.-Rochus en H. Pius X.

Initiatieven vanuit parochie Heilige Pius X

Getuigenissen

De Boodschap van het Evangelie krijgt maar betekenis wanneer ze ook daadwerkelijk ervaren kan worden op belangrijke sleutelmomenten in ons leven. Een doopsel, eerste communie, vormsel, huwelijk, begrafenis... : wie kan beter deze indringende beleving van het Evangelie onder woorden brengen, dan zij die dit moment effectief hebben meegemaakt?

Nieuws uit Bisdom en Wereldkerk

Missing view, block "post_other-----block_3"

Evenementen PE Heilige Christoffel