Skip to main content

 • Onze zondagskerk
  De Heilig Hartkerk, Schotense steenweg 167, 2100 Deurne
  Iedereen welkom
 • Plussers Deurne
  Zin geven aan het leven met vrienden
  voor het leven
 • De morgen komt!
  www.ignatiaansbidden.org
  Op 26 februari
  begint
  de vastentijd.

Parochie Heilige Lodewijk van Montfort Deurne.

H. Lodewijk van Montfort is een kleine geloofsgemeenschap met een familiale sfeer. Dat houdt in dat iedereen, iedereen kent en begaan is met wel en wee van elkaar. Onze kerk situeert zich in de Kriekenhofwijk, is gelegen tussen de Muggenberglei en de Jozef Verbovenlei. We komen elke zondag en feestdag samen voor een viering. Meestal houden we 3 maal per maand een eucharistieviering en 1 of 2 maal een woord- en communiedienst. Onze viering vindt plaats om 9.30u. Na de viering voorzien we een ontmoetingsmoment in het Kriekenhof, onze parochiezaal. 
Onze parochie is klein maar leeft! De derde zondag van de maand bestaat er een gelegenheid tot gesprek met koffie achteraan in de kerk. Daarnaast organiseren we in samenwerking met Ehipassico (een Boeddhistische groep) voordrachten en filmavonden in het kerkgebouw. Er bestaan al veel samenwerkingsverbanden met St.-Jozef parochie en de parochie St. Fredegandus.

Initiatieven vanuit parochie Heilige Lodewijk van Montfort

Getuigenissen

De Boodschap van het Evangelie krijgt maar betekenis wanneer ze ook daadwerkelijk ervaren kan worden op belangrijke sleutelmomenten in ons leven. Een doopsel, eerste communie, vormsel, huwelijk, begrafenis... : wie kan beter deze indringende beleving van het Evangelie onder woorden brengen, dan zij die dit moment effectief hebben meegemaakt?

Nieuws uit Bisdom en Wereldkerk

Werkgroep Diaconie & solidariteit - Als armoede vragen oproept, samen onderweg blijven

Vanuit de werkgroep Diaconie en Solidariteit willen we stilstaan bij armoede in onze buurten.

Een maaltijd voor Tilory, voor weeskinderen in Haïti

Zaterdag 9 november 2019
Doorlopend van 12.00 u. tot 14.00 u. en van 17.00 u. tot 19.00 u.

Locatie: zaal K12 (ingang via poort)

Wijkfeest en rommelmarkt op 12 en 13 oktober

Binnen enkele tijd is het weer zo ver, onze Wijk- en parochiefeesten op vrijdag 4, en het weekend van 12 en 13 oktober met als traditionele blikvanger: de rommelmarkt.

Jubileumviering: oproep!

JUBILEUMVIERING : OPROEP!

Op stap met Karekiet

We hebben met onze Karekietjes het nieuwe werkjaar goed ingezet. We zijn voor onze eerste bijeenkomst op donderdag 5 september al meteen op uitstap gegaan.

Evenementen PE Heilige Christoffel